E-commerce

Een webshop van SWS Solutions: Best practices, Op Maat of Full Service? Welke type webshop u ook zoekt: het wiel hoeft daarvoor niet opnieuw uitgevonden te worden. Daarom bouwen wij onze e-commerce oplossingen op basis van nopCommerce of uWebshop.

Best practices webshop

SWS Solutions ontwikkelt al vele jaren succesvolle webshops voor onze klanten. Daardoor hebben we niet alleen veel kennis in huis, maar ook veel standaardoplossingen. Deze functionaliteiten en interactie- en conversieontwerpen kunnen wij hergebruiken als basis voor een Best practices Webshop. Zo’n webwinkel kan eenvoudig worden aangepast aan uw specifieke wensen, mits deze niet te afwijkend zijn. Het grote voordeel van een Best practices Webshop zijn de relatief lage kosten en snelle ontwikkeltijd.

Webshop op maat

Heeft u bijzondere eisen of wensen, dan kunnen wij een webshop op maat voor u bouwen. Bijvoorbeeld wanneer u complexe, configureerbare producten verkoopt, of wanneer het e-commerce systeem complexe processen moet gaan ondersteunen. Ook een webshop op maat wordt op basis van nopCommerce of uWebshop gebouwd. Het uiterlijk en de invulling van de webshop staat echter volledig open. Een webshop Op Maat wordt ook vaak ingezet bij grote merken met een afwijkende marketingaanpak. De investering voor een webshop op maat is doorgaans hoger dan die voor een Best practices Webshop.

Full Service e-commerce oplossing

Bij een full service e-commerce oplossing ontwikkelen wij niet alleen uw webshop, maar integreren deze ook met een Logistieke Service Provider (LSP). Deze is verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van bestellingen op uw webshop. Ook kunnen wij uw webshop integreren met een contactcenter, fraudechecker, betaalproviders en andere diensten. Bij de full service e-commerce oplossing hoeft u in feite dus alleen het assortiment te onderhouden en uw goederen bij de LSP te bezorgen.